Demodagen Jubileum editie

Save the date: 30 & 31 mei 2024

Kom ook naar de Demodagen op 30 en 31 mei 2024 aan de lange baan 21 in Steenwijk. Dit jaar bestaat Werkplaatstechniek 20 jaar en pakt groots uit. Naast jubileum acties en het Prijzenfestival organiseert Werkplaatstechniek demodagen Jubileum Editie. Dat betekent niet alleen meer aanbiedingen, meer demo’s en meer exposanten.

Merken als Festool, Mafell, Klingspor, Makita en Milwaukee staan op de demodagen jubileum editie. Specialisten presenteren de nieuwste innovaties op het gebied van elektrisch gereedschap, accessoires, handgereedschap, opslag en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Werkplaatstechniek Demodagen | 30 & 31 mei 2024 - Lange baan 21 Steenwijk

Open in Google Maps | Deel dit event | In Agenda zetten

Demodagen jubileum editie - 20 jaar werkplaatstechniek

Demodagen 30 & 31 mei 2024

Op 30 en 31 mei 2024 is het zo ver! De Werkplaatstechniek Demodagen Jubileumeditie! Deze Demodagen kun je echt niet missen, want op deze dagen kun je genieten van alle ins & outs over jouw favoriete producten. Je kunt vrijblijvend, gemakkelijk en snel veel nieuwe informatie bemachtigen door middel van gesprekken met fabrikanten, leveranciers, professionals, specialisten, waaronder onze eigen medewerkers. Op deze dagen zullen wel meer dan 10 verschillende merken vertegenwoordigd worden! Dit is dé kans om vrijblijvend jouw vragen te stellen en informatie te ontvangen.

Wat staat je te wachten? Van boeiende gesprekken tot verhelderende demo's, van de laatste innovaties tot praktische tips - wij hebben het allemaal voor je klaarstaan! Vergeet ook niet te genieten van de heerlijke snacks en verfrissende drankjes terwijl je alle informatie tot je neemt.

Dus waar wacht je nog op? Markeer 30 en 31 mei 2024 in je agenda en verzeker jezelf van een plekje op onze Demodagen. De entree is gratis voor iedereen. Kom langs, laat je inspireren en ontdek de nieuwste powertools.

Benieuwd naar de merken die je tegen kunt komen op de Demodagen? Lees dan gauw verder!


Test zelf meer dan 500 powertools

Van de nieuwe Mafell Lo 55 bovenfrees & Mafell ps2 decoupeerzaag tot de nieuwste Festool zaagmachines. Je kunt het zo gek niet bedenken maar je vindt ze wel tijdens de demodagen bij Werkplaatstechniek. Test ze zelf tijdens de demodagen en ontvang uitleg van de specialisten van je favoriete gereedschapsmerk. Klingspor is als fabrikant van Schuur- en slijptechnologie ook aanwezig en geeft tips en adviezen op het gebied van slijpen, schuren & frezen van de meest uiteenlopende materialen.milwaukee demodagen

festool demodagen
makita demodagen

klingspor demodagen
mafell demodagen

gereedschap demodagen

 

Demodag deals & giveaways

Werkplaatstechniek pakt deze editie groter uit dan ooit. Kom tijdens de demodagen langs in Steenwijk en profiteer van exclusieve demodag deals & ontvang gratis giveaways. Ontvang bijvoorbeeld bij aankoop van Milwaukee powertools een gratis accu of scoor een gratis goodiebag bij aankoop van klingspor producten.milwaukee gratis accu actie
makita demodag aanbieding
klingspor demodag aanbieding

+ 20 andere demodag aanbiedingen

Mafell
Milwaukee
Makita
Grabo
Fein
Lamello
lignatool
panrex
Fixum Fasteners
pitzl
rotec
bti

Kom langs en ontdek zelf

Werkplaatstechniek Steenwijk

Lange baan 21
8331 LW Steenwijk

Open in Google Maps


Data

Donderdag 30 mei - 10:00 - 17:00
Vrijdag 31 mei - 10:00 - 17:00


Gratis parkeren (voor de deur)
Gratis snacks en drinken (inbegrepen)
Deel dit event
In Agenda zetten

 

20 jaar werkplaatstechniek

prijzen festival werkplaatstechniek
20 jaar werkplaatstechniek