D-kopnagels 34°

 D-kopnagels, ook wel stripnagels genoemd zijn geschikt om hout op hout verbindingen te maken. Over het algemeen kan de stripnagel onder een hoek van 21 graden, 28 graden of 34 graden bevestigd worden. Deze stripspijkers zijn uitgevoerd als gladde spijker, rillen spijkers of gedraaide stripspijkers. RVS nagels kunnen op aanvraag worden besteld en gasbussen zijn los verkrijgbaar.

7 artikelen

7 artikelen

D-kopnagels
De D-kopnagel heeft een mooie kop die het materiaal goed verbindt. Geschikte toepassingen voor de D-kopnagels zijn dak-aftimmerwerk, bekisting, prefab elementen, prefab wanden, houten wanden en houten gevels. De stripnagels die Werkplaatstechniek verkoopt zijn vergelijkbaar met de stripnagels van Paslode, Powers, Senco, Union en Haubold.
Met de D-kopnagels kunt u eenvoudig en gemakkelijk constructieve constructies maken.

Soorten D-kopnagels
Werkplaatstechniek heeft een uitgebreid assortiment D-kopnagels. Wij bieden de volgende D-kopnagels aan
D-kopnagels Ring/Galva 2,9 x 63; 3,1 x 83
D-kopnagels Ring/Blank 3,1 x 90
D-kopnagels Blank/Glad 3,1 x 83; 3,1 x 90

Aanbod D-kopnagels
D-kopnagels die Werkplaatstechniek aanbiedt, zijn stripspijkers die aan elkaar gebonden zijn onder een hoek van 34°. De D-kopnagels zijn op papier aan elkaar gebonden. Werkplaatstechniek biedt een breed assortiment D-kopnagels met gas aan voor de meest voorkomende tackers. Werkplaatstechniek heeft een grote voorraad in de Hechttechniek.

Is uw interesse gewekt voor de D-kopnagels van werkplaatstechniek of heeft u een specifieke vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom.
U bent van harte welkom!