Stoffeertackers

Stoffeertackers zijn handige hulpmiddelen voor het bevestigen van zeer fijne nieten. Deze soort tackers worden voornamelijk gebruikt in de stoffeer- en meubelindustrie. Wat deze soort tackers speciaal maakt, is het zeer lichte gewicht, het ergonomische ontwerp, de snelle schietsnelheid - en een speciale uitlaat gecreeërd om lucht weg te werken. Bij Werkplaatstechniek bieden wij de Panrex 8016A aan, een stoffeernieter van extreem hoge kwaliteit, ontworpen om onder industriële omstandingheden pneumatisch en consistent lichte nieten te verwerken. 

 

 

4 artikelen

4 artikelen

Wat is een stoffeertacker?

De stoffeertacker is een tacker die geschikt is voor het verwerken van fijne nieten. De stoffeertacker is een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor toepassingen met dunne (hecht)nieten. De stoffeertacker is een compact en lichtgewicht stuk gereedschap.


Wat zijn de voordelen van een stoffeertacker?

Dankzij de achteruitlaat die de meeste stoffeertackers hebben, kunnen olie en stof verwijderd worden van het werkoppervlak. Over het algemeen hebben de stoffeertackers een automatische bediening. Dankzij de korte trekker, kunt u een snelle en nauwkeurige bediening handhaven. Sommige stoffeertackers bevatten een stalen dop, waardoor een betere balans en een lage terugslag voor een gereedschap van dit formaat gerealiseerd wordt.


Hoe gebruik je een stoffeertacker?

Stoffeertackers kunnen – zoals de naam al zegt - goed worden gebruikt in de stoffeer- en meubelindustrie. Daarnaast kunnen stoffeertackers toegepast worden bij het verwerken van nieten in beddenfabricage, omlijstingen, isolatie, kasten, dakleer, autostoelen en fotolijsten.


Hoe onderscheidt een stoffeertacker zich van andere tackers?

De stoffeertacker is speciaal gefabriceerd voor het stofferen. De stoffeertacker heeft een achteruitlaat die veel tackers niet hebben.


Wat voor soorten stoffeertacker bieden wij aan?

De Panrex folie/stoffeernieter 8016A heeft een extreme kwaliteit om onder industriële omstandigheden pneumatisch lichte nieten te verwerken. Ook wordt lucht en olie weggeleid van het werk via de achteruitgang van de tacker. De stoffeertacker is snel en precies in het gebruik dankzij de korte trek-beweging die u maakt. Bovendien heeft deze tacker ook een automatische bediening. Er zit een instelbare schietsnelheid van enkelschots tot 30 schoten/seconde op het apparaat.