Heffen en hijsen

32 artikelen

32 artikelen

Soorten Hef en hijsgereedschap:
Werkplaatstechniek heeft een uitgebreid assortiment vacuümzuigers en lieren. Wij bieden de volgende hef en hijsgereedschappen aan:

Nemo Grabo elektrische hand vacuümzuiger
Warn drill winch elektrische lier op accu.

Voordelen van  nemo grabo elektrische vacuümzuiger:
De elektrische vacuümzuiger en ook nog op accu. Ideaal en gemakkelijk mee te nemen. De Grabo vacuümzuiger word geleverd met twee accu’s zo kun je altijd door met je werkzaamheden. De Elektrische vacuümzuiger werkt op vlakke en oneffenheden. Met de hand accu vacuümzuiger creëer je een handvat op bijna ieder oppervlak met een maximaal hefvermogen van 170kg.

Voordelen van Warn drill winch:
De unieke probleemoplosser voor al het hijs en sleep en takelwerk. Met de Warn drill winch kun je gemakkelijk je grasmaaier of boomstammen op de kar slepen. Ook als je zware zingen omhoog moet hijsen is dat geen probleem voor de warn drill winch. Het enigste wat je nodig bent is een accu boormachine om de warn drill winch te laten draaien. Ideaal en gemakkelijk mee te nemen.

Aanbod hef en hijsgereedschap:
Werkplaatstechniek biedt je een breed assortiment hefgereedschap. Werkplaatstechniek heeft een grote voorraad in hef en hijs gereedschap als het nu gaat om vacuümzuiger op accu, elektrische vacuümzuiger, drill winch, elektrische lier werkplaatstechniek heeft het op voorraad.

Is je interesse gewekt voor de nemo grabo of warn drill winch  van werkplaatstechniek? Of heb je een specifieke vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan ons democentrum. Je bent van harte welkom!