Meten en Markeren

94 artikelen

Pagina

94 artikelen

Pagina

Soorten markeer potloden/stiften en meet apparatuur:
Werkplaatstechniek heeft een uitgebreid assortiment lijnlasers en bouw lasers en markeerpotloden. Wij bieden de volgende waterpassen, lasers, markeerpotloden aan:

Sola kunststof waterpas K5, PMT5/20, R102 (architecten waterpas)
Sola blokwaterpas AZ40, AZ60, AZ150, AZ 180
Sola blokwaterpas AZM30, AZM60
Sola stelwaterpas AZH4/120, AZH4/150, AZH4/180, AZH4/200
Sola waterpas BIG RED3/60, Red3/100, red 3 /180
Sola rolbandmaten 3m (pp3), 5m (pp5), 8m (pp8)
Sola timmermansduimstokken kunststof en hout
Sola winkelhaak, zweihaak, verstelbare hoekmeter
Levelfix kruislijnlaser CL202R (rode kruislijnlaser), CL202G (groene kruislijnlaser)
Levelfix Lijnlaser CL805
Levelfix 3x360 graden kruislijnlaser CCL360G
Levelfix bouwlaser 550h
Metofix afstandmeter AM60
Metofix mulitmeter EM500
Metofix spanningsmeter EM100
Metofix vochtmeter
Milwaukee afstandmeter LDM30
Pica dry 3030 longlife markeerpotlood
Pica 6060 Big dry longlife markeerpotlood
Pica timmermanspotlood/steenpotlood
Pica markeerkrijt
Pica 990 Visor permanentmarker
Pica gel signalmarker
Pica permanent marker
Pica 150 markeerstift voor diepe gaten


Voordelen van Kunststof waterpas K5, PMT5, R102 :
De kleine mooie compacte waterpassen van Sola. Ze zijn mooi licht van gewicht en zijn makkelijk mee te nemen. De compacte waterpassen zijn bestand tegen water hitte en kou.

Voordelen Sola blokwaterpas AZ:
De AZ waterpassen van Sola staan bekend om de meetnauwkeurigheid. De AZ waterpassen hebben een bijzonder robuust profiel van een hoog sterke aluminiumlegering voor een lange levensduur. De waterpas heeft libellen en is vlak aan beide zijde.

Voordelen Sola Blokwaterpas AZM:
Sola AZM blokwaterpassen zijn magnetisch dit is ideaal als u met metalen profielen werk zo hoef je de waterpas niet vast te houden. De AZM waterpassen werken beter, sneller en nauwkeurig af te lezen door de gepatenteerde Sola Focus libellen. De AZM waterpas heeft 2 libellen.

Voordelen Sola stelwaterpas AZH4:
De stelwaterpas is ideaal voor het stellen van profielen of kozijnen. De stelwaterpas is voorzien van stelvoetjes zodat de waterpas niet tegen vuiligheid aankomt waardoor die kan afwijken. De AZH4 stelwaterpassen zijn in lange lengtes te verkrijgen voor de grote kozijnen of deuren af te hangen. De AZH4 stelwaterpassen hebben 2 libellen.

Voordelen Waterpas Big red3:
De stevige waterpas van Sola. De Big red3 van sola is nog nauwkeuriger dan de andere waterpassen. Met de big red3 kun je horizontaal meten maar ook verticaal meten. De big red is voorzien van schokabsorberende eindkappen die bieden een optimale bescherming tegen beschadigingen. De big red3 heeft een extra zwaar aluminiumprofiel met ribben voor de optimale stabiliteit.

Voordelen Sola rolbandmaten popular:
De popular rolbandmaten van Sola zijn gemaakt van een breuk vaste kunststof behuizing. Betrouwbaar in gebruikt door de antislip oppervlakte. De rolbandmaat is voorzien van een stootdemper dit spaart de eindhaak. De popular heeft een nauwkeurigheidsklasse II.


Voordelen timmermansduimstokken kunststof/hout:
De kunststof timmermansduimstok is van glasvezel versterkte kunststof met hoge elasticiteit garandeert een lange levensduur. De witte duimstok is gemakkelijk af te lezen en de duimstok is voorzien van degelijke messing scharnieren dit is bij de houten en kunststof timmermansduimstok.

Voordelen winkelhaak, zweihaak, verstelbare hoekmeter:
Sola staat bekent om zijn nauwkeurigheid dit is ook terug te vinden in de winkelhaken die altijd haaks zijn en de zweihaak is gemaakt van stevig materiaal. Om een hoek over te nemen in de zweihaak ideaal voor haaks af te teken kun je de winkelhaak gebruiken. Mocht je wat willen opmeten of een hoek op willen meten dan kun je de verstelbare hoekmeter gebruiken.

Voordelen Levelfix kruislijnlaser:
Levelfix geeft 4 jaar garantie op de kruislijnlasers dit benadrukt de kwaliteit van de lasers. De kruislijnlasers zijn in twee varianten verkrijgbaar met een rode lijn en een groene lijn de groene lijnen zijn beter zichtbaar bij daglicht. Alle kruislijnlasers hebben een transportschakelaar die blokkeer de pendel en bied extra bescherming tijdens transport. De kruislijnlaser is zelfnivelerend.

Voordelen lijnlaser CL805:
De lijnlaser met 1 horizontale lijn en 4 verticale lijnen. De lijnlaser heeft een robuuste constructie en een heldere laserstraal. De lijnlaser is uiterst nauwkeurig en is zelfnivellerend. De lijnlaser zorgt er zelf voor dat die waterpas komt te staan dat de lijnen goed zijn.

Voordelen 360 graden kruislijnlaser:
Groene 360 graden lijnlaser is ideaal de lijnen zijn over in de hele woning zichtbaar en je mist zo nooit een stuk. De lijnlaser heeft een zeer hoge precisie en is op accu. Met Levelfix kruislijn laser heb je met 1 machine wel drie keer 360 graden lijnen staan. Zo kun je meerder lijnen tegelijk gebruiken.

Voordelen Bouwlaser 550H van Levelfix:
De bouwlaser van Levelfix bevat alle functies die nodig zijn voor de bouw. De bouwlaser heeft tilt functie die dit houd in dat de laser zelf controleert dat de hoogte hetzelfde blijft. De bouwlaser is beschermd tegen stoef en vocht. De bouwlaser heeft een werkbereik van 600 meter. Het is een gebruiksvriendelijke bouwlaser met alleen de knoppen en toebehoren die nodig zijn.

Voordelen afstandsmeter Milwaukee/Metofix:
De afstandsmeter zijn snel en eenvoudig. Doormiddel van een laserstraal word de afstand gemeten en zie je op welk punt je meet. Zo kun je eenvoudig en snel kamer opmeten voor de vierkante meters.

Voordelen Metofix multimeter en spanningsmeter:
De digitale voltpen is gemakkelijk mee te nemen en te meten. De spaningsmeter is contactloos en is voorzien van een ledlamp. De multimeter is voorzien van verschillende meetfuncties. De multimeter schakels automatisch naar de juiste range. De multimeter meer spanning, strook, weerstad, capaciteit en frequentie.

Voordelen Pica potloden:
Pica heeft de deep hole marker ontworpen en heeft daarom ook veel vullingen voor alle soorten materialen voor in de longlife markeerpotlood de markeerpotlood is in een smalle en brede uitvoering verkrijgbaar. Pica heeft ook veel markeerkrijt of gel dit is meet geschikt voor stenen of spiegels ruwere of gladde oppervlaktes. Voor iedere ondergrond is er wel een potlood of stift. Bijna alle potloden of gel of krijt zijn navulbaar dus is duurzaam en hoef je geen dingen weg te gooien.

Aanbod lasers en rolmaten en markeer gereedschap:
Werkplaatstechniek biedt je een breed assortiment afteken gereedschap en duimstokken en waterpassen. Werkplaatstechniek heeft een grote voorraad in meetgereedschap en markeerpotloden als het nu gaat om waterpassen of bouwlasers werkplaatstechniek heeft het op voorraad.

Is je interesse gewekt voor de meetgereedschap of markeer potloden/stiften van werkplaatstechniek? Of heb je een specifieke vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan ons democentrum. Je bent van harte welkom!