Aftimmernagels

49 artikelen

Pagina

49 artikelen

Pagina

Soorten aftimmernagels:
Werkplaatstechniek heeft een uitgebreid assortiment aftimmernagels. Wij bieden de volgende afwerknagels aan:

Minipins
Micro brads
Mini brads
Brads
DA-brads

Voordelen van Minipins:
De koploze spijker met een dikte van 0,6mm. De spijker is ideaal voor als je wat aan elkaar wilt schieten zonder dat de spijkers zichtbaar zijn. Of te wel een ideale dunne spijker voor de meubelmaker.

Voordelen van microbrads:
Micro brads zijn al een slag dikker dan de minipins de microbrad is 0,8mm dik. De microbrad heeft een klein kopje van 1,4mm. Zo kun je de nagel makkelijker iets dieper verzinken in je werkstuk. De microbrads zijn gemaakt van Europese kwaliteit.

Voordelen van minibrads:
Minibrads is de veel gebruikte aftimmerspijker door de bouwvakker en glaszetter worden de spijker veel gebruikt. Daarom is deze spijker in RVS maar ook gegalvaniseerd verkrijgbaar. De minibrads hebben een dikte van 1,2mm en de spijkers zijn van Europese kwaliteit. De kleine spijker is gemakkelijk weg te werken zodat het niet meer zichtbaar is.

Voordelen van brads:
Brads zijn iets stevigere afwerknagel de brads zijn 1,6mm dik en zijn geschikt voor de meeste toepassingen. De brads passen in alle bradnailers. De dikte van de spijker wijkt niet af daarom blijft de kwaliteit goed en beschadigd de spijker uw tacker niet.

Voordelen van DA-brads:
Veel gebruikt voor glaslaten omdat het magazijn dan niet in de weg zit bij het schieten van de nagels.
De DA brads zijn in rvs en gegalvaniseerd verkrijgbaar en hebben een dikte van 1,7mm dit is de dikste afwerknagel. Zodat het werkstuk goed gemonteerd word en stevig vast zit.

Aanbod aftimmernagels:
Werkplaatstechniek biedt je een breed assortiment aftimmernagels voor alle tackers. Werkplaatstechniek heeft een grote voorraad in hechttechniek als het nu gaat om gegalvaniseerde of rvs aftimmernagels werkplaatstechniek heeft het op voorraad.

Is je interesse gewekt voor de aftimmernagels van werkplaatstechniek? Of heb je een specifieke vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan ons democentrum. Je bent van harte welkom!