Nieten

Ben je op zoek naar nieten voor tackers? Bij werkplaatstechniek vind je een uitgebreid aanbod tacker nietjes. Het is goed om bij aankoop van industriële nieten te kijken naar de rugbreedte en de gewenste lengte. Zo zijn er meerdere soorten nieten geschikt voor het stofferen van meubelen en andere bekleding, bevestigingen van folie of het monteren van tochtstrippen en latjes. Onze nieten zijn universeel te gebruiken in tackers. Profiteer van scherpe prijzen met onze grootverpakkingen, ideaal voor de vakman en doe-het-zelver. Bekijk al onze nieten op deze pagina

39 artikelen

Pagina

39 artikelen

Pagina

Soorten nieten:
Werkplaatstechniek heeft een uitgebreid assortiment nieten. Wij bieden de volgende nieten aan:

Nieten 50 serie
Nieten 53 serie
Nieten 71 serie
Nieten 80 serie
Nieten 90 serie
Nieten 95 serie

Voordelen van niet 50 serie :
Nieten 50 serie hebben een rugmaat van 5mm. Deze nieten worden veel gebruikt voor het nieten van tochtstrippen en latjes te monteren. De 50 serie nieten zijn ook wel de bouwnieten. Doordat de niet maar 5mm is valt deze niet op en heb je een mooie kleine niet die makkelijk weg gewerkt kan worden. Alle nieten zijn van Europese kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm.

Voordelen van niet 53 serie :
De 53 serie nieten word veel gebruikt in de hand slagnieter (handtacker). Deze nieten zijn zeer geschikt voor het vast schieten van labels of folies. Niet 53 serie is van Europese kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm en passen in de meest voorkomende handtackers voor een rugmaat van 5,7mm.

Voordelen van niet 71 serie :
71 serie nieten zijn nieten voor de stoffeerders die graag en perfecte pasvorm niet willen hebben.de nieten hebben een rug maat van 9,1mm zodat ze niet te groot zijn en erg zichtbaar met deze kleine niet werk je het mooi weg in de stoffering. De 71 serie nieten zijn van Europese kwaliteit.

Voordelen van niet 80 serie :
Als je folies of vloerbedekking vast wil schieten kun je de 80 niet niet missen. 80 serie nieten hebben een rugmaat van 12,7mm dit is een bredere niet. Doordat de 80 nieten breder zijn heb je een groter draagvlak en zit het steviger vast. Deze niet is wel beter zichtbaar als bijvoorbeeld een 90 serie niet. De 80 serie nieten zijn van Europese kwaliteit gemaakt.

Voordelen van niet 90 serie :
Ook de 90 serie niet is geschikt voor de stoffeerders en de bouwvakkers die veel folies monteren.  De 90 niet in ook erg geschikt voor folies die wel nat worden omdat de 90 serie nieten ook in rvs (roestvrijstaal) verkrijgbaar zijn. Voor de stoffeerders zijn de 90 nieten gegalvaniseerd verkrijgbaar. De 90 serie nieten zijn de meest voorkomende niet omdat het een mooi formaat niet is hij is niet heel breed maar ook niet smal. De 90m serie niet heeft een rug maat van 5,7mm. Dit gemakkelijk weg te werken. Alle nieten zijn van Europese kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm voor in de 90 serie tackers.

Voordelen van niet 95 serie :
95 serie zijn geschikt voor de slagnieter die een rugmaat heeft van 12,6mm. De 95 serie nieten zijn geschikt voor het bevestigen van folies. De 95 nieten zijn van Europese kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm.

Aanbod nieten:
Werkplaatstechniek biedt je een breed assortiment hechttechniek voor alle tackers. Werkplaatstechniek heeft een grote voorraad in nieten als het nu gaat om gegalvaniseerde of rvs aftimmernagels werkplaatstechniek heeft het op voorraad.

Is je interesse gewekt voor de nieten van werkplaatstechniek? Of heb je een specifieke vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan ons democentrum. Je bent van harte welkom!