Accuhouders

De accu's van je favoriete gereedschappen opslaan? Doe het gemakkelijk met de nieuwe KB Tools accuhouders! Makkelijk te installeren op de wand van je werkplek, en opgemaakt van zeer sterk ABS kunststof.

Accuhouders Milwaukee | Makita | DeWalt

15 artikelen

15 artikelen

Accuhouders voor elektrische gereedschap

KB Tools Accuhouders: De oplossing voor het opslaan van jouw gereedschapsaccu's!

Ben jij een tegelzetter, timmerman of aannemer die altijd op zoek is naar manieren om de werkplaats georganiseerd te houden? Dan zijn de nieuwe KB Tools accuhouders de perfecte toevoeging aan jouw gereedschapsarsenaal.

Met deze handige houders kun je de accu's van jouw favoriete gereedschappen veilig en eenvoudig opslaan. Dankzij het sterke ABS kunststof materiaal waarvan de houders zijn gemaakt, kun je erop vertrouwen dat jouw accu's veilig zijn opgeborgen.

De KB Tools accuhouders zijn eenvoudig te installeren op de wand van jouw werkplek. Het maakt niet uit of je in een kleine werkplaats of een grote magazijn werkt, met deze houders heb je altijd alles binnen handbereik. Zo bespaar je niet alleen kostbare tijd, maar ook ruimte op de werkplek.

Dankzij de KB Tools accuhouders kun jij jouw werkplaats beter organiseren en ben je verzekerd van een opgeruimde en overzichtelijke werkomgeving. Geen rondslingerende accu's meer en geen tijdverspilling meer met het zoeken naar het juiste gereedschap.