Perslucht toebehoren

22 artikelen

22 artikelen

Soorten perslucht toebehoren:
Werkplaatstechniek heeft een uitgebreid assortiment luchtkoppelingen en haspels. Wij bieden de volgende perslucht toebehoren aan:

Lucht spiraalslang
Mobiele slangenhaspel
Wand slangenhaspel
Veiligheidskoppeling
snelkoppeling
Blaaspistool PA/6, 60AP
Koppelingen euro/orion

Voordelen van Luchtspiraal slang :
Ideaal voor op de werkplek de spiraal luchtslang rolt vanzelf weer op. de maximale lengte is 5m zo bespaar je ruimte. De slang is gemaakt van PU. Handig en compact en een degelijke uitvoering.

Voordelen mobiele slangen haspel:
Ideaal voor boven op de compressor te plaatsen. Zo hoef je niet met losse slangen te werken en komen er geen knopen in de luchtslang. De mobiele slangenhaspel is van zeer hoogwaardige kwaliteit en heeft een soepele slang. De slangen haspel is verkrijgbaar met een euro aansluiting of en orion aansluiting.

Voordelen van wandslangenhaspel:
De wandhaspel is gemakkelijk te monteren en te gebruiken. De wandhaspel heeft een flexibele soepele slang. De wandhaspel heeft een stalen muurbeugel voor het monteren en dat hij stevig blijft hangen. De Mavel wandhaspel rolt gemakkelijk van zelf op en het uitrollen gaat ook soepel.

Voordelen van veiligheidskoppelingen:
De veiligheidskoppelingen zorgen voor minder ongelukken met het ontkoppelen van luchtgereedschap. De veiligheidskoppeling is drukloos te maken zodat de pilaar eruit getrokken kan worden zonder terugslag.

Voordelen snelkoppeling:
De snelkoppelingen zijn stevig en universeel. In elke snelkoppeling past dus euro en orion aansluiting. Zo zit je nooit met welke aansluiting je hebt en past het altijd.

Voordelen blaaspistolen:
Met de blaaspistolen kun je gemakkelijk gereedschap schoon blazen of machines schoonblazen. De blaaspistolen zijn verkrijgbaar met blaastuit en zonder en zijn leverbaar in hard kunststof of met rubberen handvat. De blaaspistolen zijn voorzien van een progressieve verdeelklep welke eenvoudig te bedienen is en een traploze instelbaarheid mogelijk maakt.

Aanbod luchtkoppelingen:
Werkplaatstechniek biedt je een breed assortiment luchtkoppelingen. Werkplaatstechniek heeft een grote voorraad in perslucht toebehoren als het nu gaat om blaaspistolen, wandhapsels, slanghaspels, snelkoppeling werkplaatstechniek heeft het op voorraad.

Is je interesse gewekt voor de  van werkplaatstechniek? Of heb je een specifieke vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan ons democentrum. Je bent van harte welkom!