Coilnails draadgelast 15°

Europese kwaliteit spijkers op rol / coilnails

Perfecte pasvorm, geschikt voor verschillende soorten en merken machines.
Twijfelt U over de juiste nagel? neem dan contact met ons op.

15 artikelen

15 artikelen

Soorten coilnails draadgelast 15°:
Werkplaatstechniek heeft een uitgebreid assortiment spijkers op rol. Wij bieden de volgende coilnails draad gelast 15 ° aan:

Coilnails ring/blank 2,3x45, 2,5x50, 2,3x55, 2,5x65, 2,8x80.
Coilnails schroef/blank 3,1x90.
Coilnails ring/galva 2,1x38, 2,1x45, 2,1x50.
Coilnails ring/RVS 2,1x45, 2,1x50, 2,3x55, 2,5x65

Voordelen van coilnagels ring/blank:
De blanke spijkers op rol worden veel gebruikt voor panlatten vast te schieten maar dit kan ook op andere plekken waar de nagels wel wat mogen roesten waardoor de vaster te komen te zitten. De spijkers zijn geringd omdat de spijkers dan beter in het materiaal blijven zitten. De blanke coilnails zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en dikte’s.

Voordelen coilnails schroef/blank:
De spijkers op rol schroef hebben een hoge uittrekwaarde. Het voordeel van de schroef coilnails is dat deze langere lengte spijkers als nog goed te bevestigen in je materiaal. De coilnails van 90mm lang zijn de langste spijkers op rol die in een coilnailer(trommeltacker) passen. De spijkers op rol staan allemaal onder een hoek van 15 °.

Voordelen spijker op rol (trommelspijkers) ring/galva:
De gegalvaniseerde nagels zijn langer beschermd en zullen minder snel gaan roesten. De gegalvaniseerde nagels worden daarom ook veel toegepast in de bouw. De spijkers op rol zijn snel te monteren en besparen je zo een hoop tijd. De geringde spijker blijft beter in het materiaal zitten. De gegalvaniseerde spijker op rol is in verschillende maten verkrijgbaar.

Voordelen coilnails (spoelnagels) ring/rvs:
De roestvrijstalen spijkers op rol zijn ideaal voor gevelbekleding of ander zichtwerk in de bouw. De rvs spijker op rol worden veel gebruikt in de afbouw. Deze geringde rvs spijkers hebben een mooie bolkop voor de mooie afwerking. De rvs spijkers op rol zijn is groot verpakking te krijgen maar ook in een klein verpakking (jobbox) voor kleinere klusjes. De rvs coilnals zijn in verschillende maten en diktes verkrijgbaar.

Aanbod nagels op rol:
Werkplaatstechniek biedt je een breed assortiment coilnails voor alle tackers. Werkplaatstechniek heeft een grote voorraad in hechttechniek als het nu gaat om gegalvaniseerde of rvs krammen werkplaatstechniek heeft het op voorraad.

Is je interesse gewekt voor de spijkers op rol van werkplaatstechniek? Of heb je een specifieke vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan ons democentrum. Je bent van harte welkom!