Lamello

Bij Lamello bent u op het juiste en betrouwbaarste adres als het gaat om het verbinden en bewerken van hout. De systeemoplossingen van Lamello staan voor kwaliteit, innovatie en functionaliteit. Het motto van Lamello is ‘verbinden met karakter’. Lamello biedt verschillende frezen aan zoals de lammelen frees, de groevenfrees, de verbindingsfrees en de meubelpanelenfrees. Werkplaatstechniek biedt een groot assortiment aan van Lamello. Van Lamello verkopen wij producten van de volgende sub-merken Houten Lamellen, Clamex, Tenso , Bisco Divario en Cabineo.

309 artikelen

309 artikelen

Lamello Frees Groevenfrees

Wij bieden verschillende groevenfrezen aan. Zo kunt u voor de Zeta P2 / Zeta P20, Classic X en de Top 21 bij ons terecht. De Zeta P2 / Zeta P20 bevatten het P-System. Dit houdt in dat de frees in het materiaal tot op de vooringestelde diepte duikt bij de freesbeweging. Aansluitend gebeurt een op en af beweging voor het frezen van het profiel. De Top 21 is de originele groeffreesmachine met hoogteverstelling. U kunt bijvoorbeeld ook de freesgroef individueel positioneren. De Classic X is erg veelzijdig omdat deze frees is te gebruiken voor meerdere verbindingselementen. De groevenfrezen bieden een duurzame precisiegeleiding. Met deze frezen kunt u een sleuf frezen in een plank. In die sleuf kunt u een verbinder plaatsen, zodat u twee planken met elkaar kunt verbinden. Deze verbinding kunt u plat/haaks/scheef/onder alle hoeken plaatsen. Accessoires van de Lamello frezen kunt u ook bij ons kopen.

Lamello Kantenfrees

De Lamello Profila Pro plus en de Lamello Profila E plus L48 zijn de kantenfrezen die u bij ons kunt kopen. Dankzij deze kantenfrezen kunt u alle werkstukvormen vlakfrezen en tegelijkertijd afronden. Deze kantenfrezen hebben een grote steunplaat met uitsparing voor het wankelvrij geleiden van de machine op het oppervlak. De frezen hebben een robuuste, nauwkeurige en traploze fijninstelling die de steunplaat altijd in de correcte hoek vastzet.