Wisselmessen HM

Ontdek nu het gemak van het ruime assortiment hardmetalen (profiel)wisselmessen en voorsnijders voor jouw frees bij Werkplaatstechniek! Deze keermessen zijn ontworpen met efficiëntie in gedachten, dankzij hun dubbelzijdige scherpte die moeiteloos kan worden omgekeerd. Verhoog de productiviteit van je freeswerkzaamheden, vooral bij taken die precisie vereisen. Kies voor deze wisselmessen en ervaar het gemak van snel en doeltreffend werken. Transformeer je freeswerk en bestel vandaag nog en ervaar het verschil. Of je nu een professionele timmerman bent of een enthousiaste hobbyist, wisselmessen zijn een must-have voor elke houtbewerker.

21 artikelen

21 artikelen

Soorten wisselmessen:
Werkplaatstechniek heeft een uitgebreid assortiment wisselmessen. Wij bieden de volgende wisselmessen aan:

Profielmessen
Wisselmessen
Schaafmessen
Keermessen
Voorsnijders


Voordelen van wisselmessen :
De wisselmessen kunnen verwisseld worden of omgekeerd en dan zijn ze weer scherp zou hoef je geen nieuwe frees of freesblok te kopen. Het voordeel dat je snel weer verder kun werken omdat je de meeste wisselmessen omkeermessen zijn dus dan is de andere kant dan nog scherp is. Werkplaatstechniek heeft ruim assortiment wisselmessen met 1 of 2 opspan gaten, en met 2 of 4 snijkanten. Ook voor handschaafmachines hebben wij wisselmessen.


Aanbod wisselmessen:
Werkplaatstechniek biedt je een breed assortiment wisselmessen. Als het nu gaat om schaafmessen, profielmessen of wisselmessen werkplaatstechniek heeft het op voorraad. De wisselmessen zijn verkrijgbaar voor alle freessystemen, zoals Leitz, Oppolt, Oerli, Omas, Tersa en Buldozer.

Is je interesse gewekt voor de wisselmessen van werkplaatstechniek? Of heb je een specifieke vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan ons democentrum. Je bent van harte welkom!