Werktafels

Ontdek hier de werktafels en accessoires die jouw projecten naar een hoger niveau tillen! Met robuuste materialen en slimme ontwerpen bieden deze werktafels de perfecte basis voor elke klus. Elke tafel is zorgvuldig geselecteerd als onderdeel van dit assortiment en biedt een scala aan opties, van verstelbare hoogtes tot bijbehorende accessoires voor handige opslagmogelijkheden. Klaar om te bouwen en te bewerken? Ontdek vandaag nog ons assortiment werktafels en toebehoren!

34 artikelen

Pagina

34 artikelen

Pagina

In het assortiment van Werkplaatstechniek kun je een groot aantal verschillende werktafels ontdekken. Naast deze werktafels biedt Werkplaatstechniek ook een groot aantal handige accessoires aan die je gemakkelijk kunt koppelen aan de werktafels. Denk hierbij aan werkbankpennen, opslagkasten en verstelbare bankklemmen. Of je nu op zoek bent naar een werktafel voor professioneel gebruik, of juist een werktafel geschikt voor eigen gebruik, Werkplaatstechniek biedt de perfecte oplossing voor jouw werkplaats.

Professionele werktafels

De werktafels van Werkplaatstechniek zijn uitstekend geschikt voor professioneel gebruik. De werkbanken zijn enorm duurzaam, waardoor ze erg lang mee gaan. De werkbanken bieden een stevig platform voor allerlei taken, variërend van precisie bewerkingen tot ambachtelijk handwerk. Het gebruik van deze werktafels verlicht taken zoals zagen, boren, frezen en schaven aanzienlijk. Het materiaal van de werkbanken kan variëren van hout tot metaal, maar de draagkracht van alle werkbanken is alsnog indrukwekkend.

Verstelbare werktafels

Werkplaatstechniek voorziet ook in jouw ergonomische behoeften door ook verstelbare werktafels aan te bieden! Met de mogelijkheid tot hoogteverstelling bieden deze werktafels jou de vrijheid om de tafelhoogte naar wens aan te passen. Naast verstelbaarheid, zijn veel werktafels ook opvouwbaar of inklapbaar. Hierdoor zijn de werktafels erg flexibel transporteerbaar en nemen ze weinig ruimte in beslag bij de opslag. Op het moment dat je de werktafel niet gebruikt, kan je deze namelijk inklappen, waardoor je genoeg ruimte hebt voor het uitvoeren van andere activiteiten.

Mobiele werktafels

Werkplaatstechniek biedt een assortiment zeer mobiele werktafels die eenvoudig te verplaatsen zijn dankzij hun wielen. Deze werktafels zijn ideaal voor kleinere werkruimtes, waar flexibiliteit essentieel is. Bovendien kunnen ze gebruikt worden voor het transporteren van diverse materialen. Sommige van onze verrijdbare werktafels zijn uitgerust met ingebouwde opslagmogelijkheden en verstelbare hoogtes, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan taken en toepassingen.

Wat is het beste materiaal voor een werkbank?

Het assortiment werkbanken van Werkplaatstechniek bevat werkbanken vervaardigd uit verschillende materialen. De meeste werkbanken zijn vervaardigd uit HPL of stevig hout. Een groot voordeel aan een houten werkbank is dat de werkbank door zijn hoge massa stevig blijft staan. Daarnaast slijt een houten bank niet snel, waardoor de levensduur uitermate lang is. Het voordeel van HPL is dat dit materiaal bekend staat om zijn bestendigheid tegen zowel tegenwerkende krachten als vuil. Daarnaast zijn werkbanken van HPL materiaal ook erg slijtvast en duurzaam.

Bankklem

Werkbankklemmen, ook wel bekend als bankschroeven, zijn essentiële gereedschappen voor elke werkbank. Bankklemmen worden gebruikt om werkstukken vast te klemmen en op hun plaats te houden tijdens het bewerken van de werkstukken. Hierdoor wordt de nauwkeurigheid en de veiligheid van de bewerking flink verbeterd. Hier vind je de juiste klem voor de juiste activiteit! Door de juiste klem te kiezen en correct te gebruiken, kun je de beste, professionele en hoogwaardigste resultaten behalen! Heb je advies nodig over de manier waarop je de klem op de juiste manier ka gebruiken? Neem dan contact op met onze experts.

Wat voor werktafel heb ik nodig?

Hier vind je werktafels van verschillende merken. Zo hebben wij werktafels van de merken Ruwi, Kreg en Pinie. Elke werktafel heeft zijn eigen functionaliteiten en eigenschappen. Het is belangrijk om goed na te denken wat voor werktafel past bij jouw wensen en behoeftes. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een grote werktafel, of past een kleine tafel beter in jouw werkplaats? Voor een grote tafel ben je bij Ruwi of Pinie aan het juiste adres. De werktafels van Kreg zijn klein in formaat en passen daarom goed in kleine werkruimtes. Zoek je een werktafel die in hoogte verstelbaar is of inklapbaar is? De werktafels van Ruwi zijn eenvoudig te verstellen, terwijl de tafels van Pinie een standaard maat hebben. Daarentegen biedt Pinie een groot assortiment werktafels aan, waarbij dezelfde soorten werktafels in meerdere afmetingen beschikbaar zijn. Zo kun je toch de werktafel kiezen die perfect past bij jouw behoeften. Jouw wensen staan altijd voorop bij ons! Onze experts helpen jou daarom graag verder tijdens je zoektocht naar de perfecte werktafel voor jou!

Werktafel kopen bij Werkplaatstechniek

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige werktafel voor professioneel gebruik, of voor eigen gebruik? Dan ben je bij Werkplaatstechniek op de juiste plek. Wij bieden een aantal kwalitatief hoogwaardige werktafels en accessoires aan die jouw kluservaringen naar een hoger niveau zullen tillen.

Heb je vragen over een werktafel of over een van de accessoires? Bel dan gerust naar 0521-515750 of mail naar info@werkplaatstechniek.nl. Onze experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!