Coilnails plastic gebonden 15°

Op zoek naar hoogwaardige plastic-gebonden 15° coilnails? Kies voor de kwaliteit van ons huismerk Fixum Fasteners! Perfect voor het bevestigen van dak- en wandbekleding in de bouwsector, evenals voor de productie van houten verpakkingen en pallets. Deze Coilnails zijn duurzaam, efficiënt en gemakkelijk in gebruik. 

15 artikelen

15 artikelen

Soorten coilnails plastic gebonden:
Werkplaatstechniek heeft een uitgebreid assortiment spijkers op rol. Wij bieden de volgende coilnails plastic gebonden 15 ° aan:

Coilnails ring/RVS 2,5x45, 2,5x50, 2,3x55, 2,5x65.
Nail screws op rol gegalvaniseerd 2,8x35, 2,8x40, 2,8x45, 2,8x50.
Nailscrews op rol rvs 2,8x27, 2,8x30, 2,8x35, 2,8x55.

Voordelen coilnails (spoelnagels) ring/rvs:
De trommelspijkers zijn RVS dus zullen niet gaan roesten en omdat het in plastic band zit zal er nooit roest kunnen komen. Bij draadgelaste nagels zou dit wel kunnen gebeuren omdat het draad aan de nagel kan gaan roesten. Met plastic gebandeerde nagels schiet je schoner. De rvs spijkers worden veel gebruikt voor gevelbekleding vast te schieten maar ook voor ander zicht werk of plekken waar het vochtig kan worden. De plastic gebonden nagels passen in bijna alle trommeltackers. Weet je het niet helemaal zeker neem gerust contact met ons op.

Voordelen nail screws op rol gegalvaniseerd:
De schietschroeven zijn gemakkelijk te monteren je schiet ze met de tacker erin en kan ze met de boormachine weer demonteren. De schietschroeven zijn voorzien van torx 15 voor het demonteren. De nail screws worden in de meubels, tuinmeubels, interieur, bouw veel toegepast omdat er niet zo snel geschroefd kan worden. Met de schietschroef zit je materiaal goed aan elkaar verbonden.

Voordelen nail screws (schietschroeven) op rol rvs:
De roestvrijstalen schietschroeven zijn geschikt voor buiten zodat ze niet weg roesten. De rvs schietschroeven worden ook veel gebruikt in tuinmeubels of schuttingen. Zo komen er geen roest strepen op het hout te zitten en gaat de nail screw en meubel lang mee. De rvs nail screws zijn plastic gebonden en passen in bijna alle trommeltackers. Weet je niet zeker als de nails screws ook in jouw tacker passen neem dan gerust contact met ons op. Met de nailscrews kun je namelijk nog sneller werken en is erg gebruiksvriendelijk.

Aanbod nagels op rol:
Werkplaatstechniek biedt je een breed assortiment coilnails plastic gebonden voor alle tackers. Werkplaatstechniek heeft een grote voorraad in hechttechniek als het nu gaat om gegalvaniseerde of rvs krammen werkplaatstechniek heeft het op voorraad.

Is je interesse gewekt voor de nail screws op rol van werkplaatstechniek? Of heb je een specifieke vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan ons democentrum. Je bent van harte welkom!