prijzenfestival verloting

demodagen cta
hoe doe ik mee met prijzenfestival

prijzenfestival verloting
actievoorwaarden

Prijzenfestival

Feestelijk nieuws! Werkplaatstechniek viert in 2024 haar 20-jarig bestaan en dit mag niet ongemerkt voorbij gaan! Als blijk van waardering in jouw vertrouwen, maak je een heel jaar lang elke maand kans op geweldige prijzen. Ook zul je overspoeld worden met denderende jubileum deals, waarbij elke maand nieuwe deals zullen worden toegevoegd!

Op 30 en 31 mei werden de speciale Jubileum Demodagen gehouden, waarbij de nieuwste innovaties van wel meer dan 10 verschillende merken in levende lijve getoond werden! Dit alles laat dus wel zien dat we er dit jaar samen een feestje van maken!


Speel automatisch mee met het prijzenfestival

Maandelijks introduceren we geweldige nieuwe prijzen. Het beste deel: Jouw kans op het winnen van deze fantastische prijzen begint bij elke aankoop vanaf slechts €150,- excl. BTW, zowel online (Werkplaatstechniek.nl, Houtbewerkingswinkel.nl, Systainershop.nl, Multitool-shop.nl, Abrado.nl en Mafell-shop.nl) als in de winkel. Je maakt bij de aankoop automatisch kans op de prijzen van die maand. Jouw factuurnummer is niet alleen een bewijs van jouw aankoop, maar ook jouw gelukslot!

Op de 10e van elke maand wordt een trekking gehouden en daarna maken we de winnaars bekend! Wacht dus niet langer, plaats snel een bestelling online of kom gezellig langs in onze vestiging in Steenwijk (Lange Baan 21, 8331 LW) en doe mee met dit feestelijke prijzenfestijn! Benieuwd naar de prijzen die je kunt winnen, zoals onder andere de Mafell P1CC Decoupeerzaag t.w.v. €525,- ? Op deze pagina vind je een overzicht van de prijzen die deze maand verloot worden.

prijzenfestival verloting

Prijzenfestival Juli 2024

De onderstaande prijzen worden verloot in de maand juli. Je speelt automatisch mee als in je in de maand juli 2024 een aankoop doet van minimaal € 150 excl. BTW. De factuurdatum is hierin leidend. Stel je bestelt een artikel in de maand juni en ontvangt de factuur in de volgende maand (juli), speel je mee voor de prijzenronde van de maand juli.

milwaukee-boormachine
festool pet
mafell-polo
lamello polo
leverlfix laser
Sfera-lamp
klingspor-klingset  

 


Prijzenfestival Juni 2024

De onderstaande prijzen worden verloot in de maand juni. Je speelt automatisch mee als in je in de maand juni 2024 een aankoop doet van minimaal € 150 excl. BTW. De factuurdatum is hierin leidend. Stel je bestelt een artikel in de maand juni en ontvangt de factuur in de volgende maand (juli), speel je mee voor de prijzenronde van de maand juli.

milwaukee-boormachine
festool-voetbal
bti doppenset
kreg-tas-520pro
makita dmr330
klingspor-klingset 

 


Prijzenfestival Mei 2024

De onderstaande prijzen worden verloot in de maand mei. Je speelt automatisch mee als in je in de maand mei 2024 een aankoop doet van minimaal € 150 excl. BTW. De factuurdatum is hierin leidend. Stel je bestelt een artikel in de maand mei en ontvangt de factuur in de volgende maand (juni), speel je mee voor de prijzenronde van de maand juni.

milwaukee-boormachine
festool-voetbal
Makita-bitset
kreg-tas-520pro
Milwaukee-thsirt.pngmakita dmr330
klingspor-klingset 

 


Prijzenfestival April 2024

De onderstaande prijzen worden verloot in de maand april. Je speelt automatisch mee als in je in de maand april 2024 een aankoop doet van minimaal € 150 excl. BTW. De factuurdatum is hierin leidend. Stel je bestelt een artikel in de maand mei en ontvangt de factuur in de volgende maand (juni), speel je mee voor de prijzenronde van de maand juni.

airbo-stofzuiger
festool-zaagtas
Makita-bitset
ruwi-tafel-verlening
Sfera-lamp
klingspor-klingset
Cat werkbroek

 


Prijzenfestival Maart 2024

De onderstaande prijzen worden verloot in de maand maart. Je speelt automatisch mee als in je in de maand maart 2024 een aankoop doet van minimaal € 150 excl. BTW. De factuurdatum is hierin leidend. Stel je bestelt een artikel in de maand mei en ontvangt de factuur in de volgende maand (juni), speel je mee voor de prijzenronde van de maand juni.

Milwaukee-thsirt
festool-multitool
Makita-koffieautomaat
festool-winterpakket
Sfera-lamp
klingspor-klingset
Kreg tas
duvel-blond-bier

 


Prijzenfestival Februari 2024

De onderstaande prijzen worden verloot in de maand februari. Je speelt automatisch mee als in je in de maand februari 2024 een aankoop doet van minimaal € 150 excl. BTW. De factuurdatum is hierin leidend. Stel je bestelt een artikel in de maand mei en ontvangt de factuur in de volgende maand (juni), speel je mee voor de prijzenronde van de maand juni.

Milwaukee-thsirt
festool-multitool
Makita-koffieautomaat
festool-winterpakket
Sfera-lamp
klingspor-klingset
Kreg tas
duvel-blond-bier

 


 

20 jaar werkplaatstechniek
20 jaar werkplaatstechniek
jubileum demodagen werkplaatstechniek