Tackers en Compressoren

63 artikelen

Pagina

63 artikelen

Pagina

Soorten compressoren en tackers(spijkerpistolen):
Werkplaatstechniek heeft een uitgebreid assortiment pneumatisch gereedschap. Wij bieden de volgende tackers en compressoren aan:

Tackers op lucht:
Minipinner
Microbradnailer
Minibradnailer
Da bradnailer
90 serie nietmachine
71 serie nietmachine
80 serie nietmachine
RGN coilnailer
Panrex coilnailer
MAX coilnailer
Kitpro Coilnailer
RGN D-kop nagelmachine
Kitpro basso D-kopnagelmachine
SC 25 golfkrammenmachine
S2 krammenmachine
Q serie krammen machine
S16 krammenmachine
N serie krammenmachine

Tackers op accu:
Senco fusion minibradnailer
Kitpro minibradmachine 18/50B A1
Milwaukee M18 minibradnailer
Senco fusion bradnailer
Seno fusion da brandnailer
Milwaukee M18 CN15GA Da-bradnailer

Compressoren:
Tourex compressor 4/045 olievrij
Tourex compressor 5/095 olievrij
Tourex compressor 5/140 olievrij
Tourex compressor 8/195 olievrij
Tourex compressor 15/270 olievrij
Tourex compressor 20/280 oliegesmeerd
Tourex compressor 25/440 oliegesmeerd


Voordelen tackers op lucht :
Werkplaatstechniek heeft voor iedere spijker als het nou gaat om minipins, micro,mini of gewonde brads we hebben er een tacker voor. De tackers op lucht hoeven niet te worden opgeladen en kunnen gemakkelijk meerdere spijkers achter elkaar weg schieten. Ook bij de grote tackers voor de d-kopnagels en spijkers op rol heeft werkplaatstechniek een groot assortiment tackers. De tackers zijn van hoge kwaliteit en schieten zonder storingen. Let wel altijd goed op dat u de compressor niet te hoog instelt dit is slecht voor de spijkerpistolen (tackers). Weet je niet zeker welke tacker je moet hebben omdat er zoveel keuze is neem dan gerust contact met ons op dan kunnen we je adviseren wat voor spijkers er bij de tacker horen of welke tacker bij je spijkers past.

Voordelen tackers op accu:
De tackers op accu worden veel gebruikt in de afwerking. Dit gaat dan vooral om de kleine nagels zoals minibrads en da brads. Deze spijkers zijn makkelijk weg te schieten en vragen niet te veel vermogen van de accutacker. De accu tacker bespaart je tijd omdat je niet met je compressor hoeft te lopen en geen slangen op de bouw hebt. En in de afwerking zijn het vaak kleine dingen die nog moeten gebeuren en daarna weer snel verder zoals even een glaslat monteren en daarna naar het volgende kozijn.

Voordelen compressoren Tourex:
De compressoren van Tourex zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn bijna allemaal olievrij. Alleen de zwaarder compressors zijn oliegesmeerd omdat deze dan langer mee gaan en niet zonder kunnen. De compressors heeft een druk van 10 bar dit betekend dat de minimale werkdruk 7 bar is en er dus altijd doorgeschoten kan worden zonder dat je hoeft te wachten. De compressoren zijn in verschillende pk te verkrijgen en hebben ook verschillende aanzuigvolumes.

Aanbod compressoren en tackers:
Werkplaatstechniek biedt je een breed assortiment compressoren voor de meest voor komende tackers. Werkplaatstechniek heeft een grote voorraad in hechttechniek als het nu gaat om tackers of compressoren werkplaatstechniek heeft het op voorraad.

Is je interesse gewekt voor één van onze tackers of compressoren van werkplaatstechniek? Of heb je een specifieke vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan ons democentrum. Je bent van harte welkom!