Stripspijkertackers

Stripspijkermachines maken het zeer eenvoudig en efficiënt om materialen aan elkaar vast te bevestigen. Dankzij de vele mogelijkheden die de stripnageltacker biedt, wordt er enorm veel tijd bespaard bij het verbinden van de materialen. Aan de achterkant van sommmige tackers moet u een slang monteren voor de toevoer van luchtdruk. Hierbij heeft u ook een compressor nodig, die u gemakkelijk mee kunt nemen naar de werkplaats.

Wij van Werkplaatstechniek bieden stripnageltackers van de merken 

Op lucht;

Op accu;

5 artikelen

5 artikelen

Wat is een stripspijkermachine?

Door de eenvoudige bediening van de stripspijkermachine en de krachtige werking van de tacker, kan elke klusser gemakkelijk materialen aan elkaar bevestigen. Dankzij de vele mogelijkheden die de tacker biedt, wordt er enorm veel tijd bespaard bij het verbinden van de materialen. De stripspijkertacker wordt ook wel de stripnagel tacker of stripnagelapparaat genoemd. De stripnagel tacker heeft een handige kleine poort waar de bevestigingsmaterialen uit komen. Aan de achterkant van de tacker moet u een slang monteren voor de toevoer van luchtdruk. Hierbij heeft u ook een compressor nodig, die u gemakkelijk mee kunt nemen naar de werkplaats.


Wat zijn de voordelen van een stripspijkertacker?

Dankzij de handige kleine poort van de stripspijkertacker waar de bevestigingsmaterialen uit komen, kan men erg precies aan het werk gaan. Voordelig is dit wanneer u iets wilt bevestigen, maar er niet genoeg ruimte is. Ook is het erg voordelig dat de stripspijkermachine zoveel verschillende klussen kunt uitvoeren. U bent dus niet voor elke klus een aparte tacker nodig.


Hoe gebruik je een stripspijkermachine?

De stripspijkermachines worden voornamelijk gebruikt bij klussen zoals weg- en waterbouw, dakkapellen, houtskelet en prefab bouwen. Ook kan de stripnagel tacker goed van pas komen bij werkzaamheden zoals het bewerken van frames, ondervloeren, pallets, kratten, hekwerk en deur- en kozijnlijsten.


Wat voor soorten stripspijkertackers zijn er?

Het verschil in de soorten stripspijkertackers zit hem in de vorm en de magazijnopslag. Sommige tackers kunnen namelijk wel 90 bevestigingsmaterialen in het magazijn opslaan en andere tackers maar 60 bevestigingsmaterialen. Stripnagel tackers zijn onder te verdelen in drie verschillende soorten: de stripnagel tacker die stripnagels verwerkt in een hoek van 21 graden maar ook in een hoek van 28 en 34 graden. Deze drie verschillende tackers kunnen ook weer onderverdeeld worden in aspecten zoals vorm, kracht, materiaal, merk etc. U moet goed rekening houden met het verschil tussen deze soorten stripspijkermachines bij de aanschaf en de soort klussen waarbij u de tacker nodig bent. Werkplaatstechniek verkoopt alleen D-kop stripspijkermachines van 34 graden. Daarnaast gebruiken de stripnagel tackers ook verschillende bevestigingsmaterialen.


Hoe onderscheidt een stripspijkertacker zich van andere tackers?

De D-kop stripspijkermachines zijn erg krachtig vergeleken met andere tackers. Ook is de stripspijkertacker verkrijgbaar in verschillende soorten graden tackers. Dit is bij andere tackers meestal niet het geval.


Wat voor soorten stripspijkermachines bieden wij aan?

De Panrex D-Kop stripspijkermachine PF 0034 biedt veel belangrijke eigenschappen die leiden tot een optimaal resultaat. Het compacte ontwerp van de Panrex stripspijkermachine PF 0034 is makkelijk te bedienen. Het magazijn van 34° biedt goed zicht op het werk en zorgt voor ruime beweegruimte en balans. Deze krachtige machine kan spijkers verwerken van 50 tot 100 mm. Ook verkoopt Werkplaatstechniek D-kop stripspijkermachines 34° van Kitpro en RGN.