Grabo

De Nemo Grabo Plus met drukmeter is nu verkrijgbaar bij Werkplaatstechniek. Een revolutionaire hand-vacuümzuiger waarmee je bijna alle soorten materialen kunt aanzuigen.

Deze krachtige tool minimaliseert het risico op schade aan dure materialen en maximaliseert de efficiëntie en dat terwijl de fysieke belasting wordt verminderd.

Je kunt het zo gek niet bedenken, vrijwel alles is met de Grabo Plus aan te zuigen. Met een maximaal hefvermogen van 170 kilo zijn tegels, glas, hout, metaal, sandwichpanelen of gipsplaten zijn op een efficiënte manier te heffen. (ook materialen met een structuur, reliëf of oneffenheden)

De vernieuwde Nemo Grabo vacuümzuiger is uitgerust met een manometer, zodat je de druk op het handvat kunt controleren. De Grabber weegt slechts 1,5kg en is met slechts 1 hand te bedienen. De elektrische vacuümzuiger is ontwikkeld voor vakmensen zoals vloerenlegger, tegelzetters, verhuizers, glaszetters, interieurbouwers, installateurs en is nu al niet meer weg te denken uit het assortiment van Werkplaatstechniek.

Bestel de Nemo Grabo eenvoudig online via Werkplaatstechniek.nl of bezoek onze showroom.

Grabo

3 artikelen

 1. Nemo grabo hardcase systainer 2 met inlay
  Nemo grabo hardcase systainer 2 met inlay
  € 69,00 ( € 83,49 )
 2. Nemo Grabo PLUS in systainer 2 met inlay
  Nemo Grabo PLUS in systainer 2 met inlay
  van € 389,00 voor € 349,00 ( € 422,29 ) Actie
 3. Nemo Grabo PLUS elektrische hand vacuümzuiger
  Nemo Grabo PLUS elektrische hand vacuümzuiger
  van € 349,00 voor € 289,00 ( € 349,69 ) Actie

3 artikelen