Nemo Grabo

Nemo Grabo handvacuumzuiger op accu is de musthave voor iedere vakman die regelmatig moet tillen. Nemo grabo is de eerste elektrische draagbare vacuümzuiger die zich hecht op bijna alle soorten oppervlakken. Zelfs materiaal met structuur, reliëf of oneffenheden zijn op eenvoudige wijze te tillen. Zo kunnen de elektrische handvacuümzuigers gebruikt worden om o.a. hout, metaal, glas, natuursteen of kunststof aan te zuigen. Deze krachtige tool minimaliseert het risico op schade aan dure materialen en maximaliseert de efficiëntie en dat terwijl de fysieke belasting wordt verminderd.

Ontdek de verschillen tussen de nemo grabo plus en pro

 

20 artikelen

20 artikelen

Grabo is een nieuw gepatenteerd product dat is ontwikkeld door Nemo Power Tools. Een nieuwe en revolutionaire manier om bijv. glas/tegels/beton/hout te kunnen tillen. Grabo is de meest bijzondere en unieke nieuwe uitvinding in de gereedschapsindustrie sinds de uitvinding van de accuboormachine en een bestseller bij gereedschap en bouwmaterialen groothandels overal ter wereld. Ontwikkeld voor vloerenleggers, tegelzetters, verhuizers, glaszetters, interieurbouwers, installateurs en nog vele andere professionals.

Grabo Handvacuümzuiger

De Nemo Grabo Plus is ‘s werelds eerste elektrische hand-vacuümzuiger op accu die bijna alle soorten materialen kan aanzuigen. Materialen opzuigen, optillen en nauwkeurig neerzetten is nog nooit zo makkelijk geweest! Met de accu hand-vacuümzuiger creëert u een handvat op bijna ieder. De accu’s kunnen ook opgeladen worden. Deze krachtige tool minimaliseert het risico op schade aan dure materialen en maximaliseert de efficiëntie en dat terwijl de fysieke belasting wordt verminderd. U kunt het zo gek niet bedenken. Vrijwel alles is met de Grabo Plus aan te zuigen. Met een maximaal hefvermogen van 170 kilo zijn bijvoorbeeld tegels, glas, hout, metaal, sandwichpanelen of gipsplaten op een efficiënte manier te heffen. Ook materialen met een structuur, reliëf en oneffenheden kunnen worden geheven. De vernieuwde Nemo Grabo vacuümzuiger is uitgerust met een manometer, zodat u de druk op het handvat kunt controleren. De Grabber weegt slechts 1,5kg en is met slechts één hand te bedienen. De Nemo Grabo Plus met drukmeter is nu verkrijgbaar bij Werkplaatstechniek. Bestel de Nemo Grabo eenvoudig online via Werkplaatstechniek.nl of bezoek onze showroom.


Wat kun je tillen met de Nemo Grabo Plus en Pro?

De Nemo Grabo is ‘s werelds eerste elektrische hand-vacuümzuiger op accu die bijna alle soorten materialen kan aanzuigen. Materialen opzuigen, optillen en nauwkeurig neerzetten is nog nooit zo makkelijk geweest! Met de accu hand-vacuümzuiger creëert u een handvat op bijna ieder. Deze krachtige tool minimaliseert het risico op schade aan dure materialen en maximaliseert de efficiëntie en dat terwijl de fysieke belasting wordt verminderd. U kunt het zo gek niet bedenken. Vrijwel alles is met de Grabo vacuumpomp aan te zuigen. Materialen met een structuur, reliëf of oneffenheden kunnen op eenvoudige wijze worden geheven. Hieronder een overzicht met materialen waarvoor de Grabo o.a. gebruikt kan worden.

  • Hout (o.a. Platen, Balken, Meubels, Vloeren)
  • Steen (o.a. Tuintegels, Badkamertegels, Vloeren)
  • Metaal (o.a. Traanplaat, Koelkast)
  • Gipsplaten (o.a. Drywall, Stucplaten, Plafondplaten)
  • Isolatieplaten (o.a. Sanwichpanelen, Gips panelen, Foamglas)
  • Keramische tegels (o.a. Tuintegels, Badkamertegels, Vloeren)
  • Glas (o.a. Ramen, Panelen, Complete kozijnen)
  • Plastic & andere harde kunststof
  • Beton (o.a. Blokken, Tegels, Ruigbeton )
  • Natuursteen (ook poreuze en oneffen oppervlaktes)

Wat is het hefvermogen Nemo Grabo Plus & Pro

Nemo Grabo Hefvermogen Horizontale houding Verticale houding
Glas 170kg 120kg
Metaal 110kg 110kg
Plastic 100kg 100kg
Hout 100kg 65kg
Keramische tegel 170kg 120kg
Ruig beton 80kg 80kg
Gipsplaat 75kg 65kg
Andere ruige oppervlaktes 80kg 80kg
draagbare elektrische vacuümhandzuiger