Slotkastfrees

25 artikelen

25 artikelen

Soorten Slotkastfrezen en toebehoren:
Werkplaatstechniek heeft een uitgebreid assortiment Slotkastfrezen van KB tools. Wij bieden de volgende slotkastfrezen en toebehoren aan:

KB tools slotkastfrees
Milwaukee boormachine PD2E22R
Lange boor adapter
Lange boor 950mm en 1250mm
Slotkastbeitels cwb16-32


Voordelen van slotkastfrees :
De slotkastfrees van KB tools is eenvoudig in te stellen en gebruiksvriendelijk. De slotkast frees word standaard geleverd met frezen voor nemef 600 en nemef 1200. De slotkastfrees heeft veel uitbreidingen voor bijvoorbeeld frezen in dikke deuren of opdek deuren. De slotkastfrees freest nauwkeurig en de voorplaat is ook gemakkelijk in te stellen deze houd je tussen de diepte instelling en zet hem vast en kunt verder werken.

Voordelen Milwaukee boormachine:
De Milwaukee boormachine heeft een krachtige motor van 850 watt. De machine heeft een variabele toerentalregeling. De machine is van een anti vibratiesysteem voorzien voor prettiger werken. De machine is erg geschikt voor de slotkastfrees van kb tools.

Voordelen lange boor adapter:
De lange boor adapter zorgt ervoor dat je lange boor goed geleid word. Ideaal in combinatie met de slotkastfrees. Met de lange booradapter kun je boren geleiden die door de hele deur heen moeten.

Voordelen lange boren 950mm en 1250mm:
De lange boren zijn ideaal als er een kabel door de deur heen moet of voor een andere reden een gat door de gehele deur moet komen. De lange boor geleid de boor zodat je toch recht kun boren door de deur heen.

Voordelen slotkastbeitels voor de slotkast frees:
De voordelen zijn vooral dat gemakkelijk te verwisselen zijn zodat als ze bot worden snel vervangen kunnen worden. Belangrijk dat je met de slotkastbeitels freest en niet gaat boren. Als je met de slotkast beitels frees heb je een lange levensduur van de beitels.

Aanbod slotkastfrees:
Werkplaatstechniek biedt je een breed assortiment slotkastfrezen van kb-tools. Werkplaatstechniek heeft een grote voorraad in frezen en freeswerkzaamheden werkplaatstechniek heeft het op voorraad.

Is je interesse gewekt voor de slotkastfrees van werkplaatstechniek? Of heb je een specifieke vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan ons democentrum. Je bent van harte welkom!