Houten nagels op rol

Op zoek naar houten nagels die de bouwwereld volledig veranderen op het gebied van duurzaamheid? Wacht dan niet langer en bestel deze hernieuwbare van beukenhout vervaardigde houten nagels op rol! Deze nagels verzekeren een permanente, krachtige verbinding dankzij het lignine-laseffect. Ontdek nu ’s werelds eerste schietbare houten nagels!

12 artikelen

12 artikelen

Houten nagels

Deze houten nagels hebben de bevestigingstechnologie volledig veranderd. Deze houten nagels zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van duurzaamheid. De nagels zijn vervaardigd van hernieuwd Europees beukenhout en zijn daarom meer dan geschikt voor ecologische houtbewerking. Bovendien laten deze nagels geen sporen van corrosie achter op het hout. Mocht het project later moeten worden aangepast in vorm, dan kan dit worden gedaan zonder dat de snijgereedschappen slijten.

Het lignine-laseffect ontstaat door de speciale punt van de nagel en de enorme warmte die vrij komt bij het schieten van de houten nagel en verzekert daarmee een permanente sterke substantie-tot-substantie-verbinding. De houten spijkers hebben een enorm hoge houdkracht en daarmee talloze toepassingsmogelijkheden, zowel binnen als buiten, zoals de houtskeletbouw, massieve houtbouw, meubelbouw, hekkenbouw, houten gevelbouw, botenbouw, vloeren, houten binnenbekleding en CNC-toepassingen.

De houten nagels zijn verkrijgbaar in verschillende diameters (3.7, 4.7 en 5.3) en verschillende lengtes. Er is genoeg keuze om de perfecte nagel te vinden voor jouw project. De nagels kunnen gemakkelijk geniet worden met behulp van de twee Fasco pneumatische nailers van Lignoloc.