Bouw stofzuigers

Bouwstofzuiger kopen voor een schonere en stofvrije werkplek? Werkplaatstechniek heeft krachtige en multifunctionele bouwstofzuigers voor de fanatieke doe-het-zelvers en de professionele vakmannen. Van houtsnippers tot mortelresten en van stof tot vloeistoffen, bij Werkplaatstechniek vindt je altijd de bouwstofzuiger die past bij jou soort gebruik en wensen.

Populaire bouwstofzuigers | Airbo | StarmixEikenprocessierups stofzuigers

22 artikelen

22 artikelen

Wat is een bouwstofzuiger?

Een bouwstofzuiger ook wel alleszuiger genoemd is een stofzuiger die veel krachtiger en sterker is dan de gemiddelde huis, tuin en keuken stofzuiger. De bouwstofzuiger is de ideale stofzuiger die je werkplek schoon houdt van stofresten. Je kunt een bouwstofzuiger veelzijdig inzetten, ze zijn erg handig voor professionele klussers maar ook voor de gewone thuisklusser die graag zijn werkplek schoonhoud een aanvulling op het gereedschap assortiment. Wij van Werkplaatstechniek hebben groot assortiment Bouwstofzuigers.

Wat zijn de eigenschappen van een bouwstofzuiger?

De bouwstofzuiger staat bekend om zijn ontzettend sterke zuigkracht en dat in combinatie met het gebruiksgemak maakt dit de ideale stofzuiger op je werkplaats. De stofzuiger is geschikt om fijnstof, vloeistof en grof materiaal op te zuigen.

Waar kun je bouwstofzuigers voor gebruiken?

Als je gaat klussen krijg je met troep te maken. Bij het klussen met gereedschap komt er stof , zaagsel en gruis vanaf. Om dit op te ruimen kun je gebruik maken van een bouwstofzuiger. Ook kun je de bouwstofzuiger verbinden aan elektrisch gereedschap zodat de het stof gelijk wordt opgezogen. De stofzuiger zijn naast stof ook in te zetten om vloeistoffen op te zuigen.

Wat zijn de voordelen van een bouwstofzuiger?

Een bouw stofzuiger is de robuuste versie van een gewone stofzuiger die geschikt is voor het grove werk. De zuigkracht van een bouwstofzuiger ligt vele malen hoger dan die van een huishoud stofzuiger. Hierdoor kun je ook het hardnekkige fijnstof opzuigen en wordt het veel gebruik voor bouw- of werkplaats en industriële doeleinden. Een groot voordeel van een bouw-stofzuiger dat je deze kunt vastmaken aan elektrisch gereedschap zoals schuurmachines en boormachines etc. Hierdoor kun je gelijk de stof, zaagsel en ander afval opvangen.

Welke soorten bouwstofzuigers zijn er?

Bouw stofzuigers zijn er in verschillende uitvoeringen. De verschillen liggen op gebied van uitvoering, vermogen en producent. Hoe hoger het wattage is van de stofzuiger hoe harder de zuigkracht. De stofzuigerslangen en ketels zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Kijk hierbij goed naar het doel waarvoor u de stofzuiger u wil gebruiken.

Onze populairste modellen zijn van : Starmix, BTI en Airbo.