Vergelijkbare producten

Nemo Grabo PLUS elektrische handvacuümzuiger

GRA11911
 • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
van € 329,00 voor € 245,00 ( € 296,45 )
 • ”Trustedshops”
 • ”DPD”
 • ”iDeal”
 • ”Overboeken”
 • ”Bancontact”
Gratis aankoop bescherming
Altijd de beste service
Online & in onze winkel
Vergelijkbare producten
Product omschrijving

Vanaf nu leverbaar de Nemo Grabo PLUS, met drukmeter!!

 • De eerste elektrische hand-vacuümzuiger op accu die bijna alle soorten materialen kan aanzuigen (ook met structuur, reliëf of oneffenheden).
 • De nieuwe PLUS uitvoering is uitgerust met manometer, zodat je de druk steeds in de gaten kunt houden.
 • Met de accu hand-vacuümzuiger creëer je een handvat op bijna ieder oppervlak met een maximaal hefvermogen van 170kg.
 • Een nieuwe revolutionaire manier om bv. glas, tegels, beton, sandwichpanelen, hout, gipsplaten etc. te kunnen tillen.
 • De elektrische vacuümzuiger is ontwikkeld voor de vakmensen zoals vloerenleggers, tegelzetters, verhuizers, glaszetters, interieurbouwers, installateurs en nog vele andere professionals.

Hieronder een aantal voorbeelden van waar de elektrische accu handvacuümzuiger geschikt voor is:

Tegels en vloeren

De Nemo Grabo maakt het optillen en nauwkeurig plaatsen van tegels, hardhout en vinyl een fluitje van een cent. Het plaatsen van tegels is nauwkeurig werk en de tegels zijn moeilijk te plaatsen zonder handvat. Daarom is de elektrische vacuümpomp de ideale oplossing voor het bedekken van een vloer of wand. Deze krachtige tool minimaliseert het risico op schade aan dure materialen, maximaliseert de efficiënte en dat terwijl de fysieke belasting wordt verminderd.

Ramen en deuren

Voor het plaatsen of verwijderen van ramen is het makkelijk om een handvat aan de ramen te hebben. Dankzij de elektrische handvacuümzuiger is het handvat gemakkelijk te verbinden aan de ramen. Het is daarbij niet nodig om opnieuw te pompen als de Grabo langer met het materiaal verbonden moet zijn, want de Nemo Grabo kan zonder moeite aan blijven staan. Er wordt dan dus continue vacuüm gezogen. Ook het plaatsen van het glas in de deuren of ramen wordt een stuk makkelijker gemaakt dankzij het handvat. Bij het plaatsen van de deur in de scharnieren komt de vacuümzuiger ook goed van pas, omdat je de deur gemakkelijk lange tijd vast kunt houden.

Woninginrichters en interieurbouwers

Onder andere balken, gipsplaten en multiplex kunnen gemakkelijk gemonteerd en verplaatst worden op een veilige manier dankzij de Nemo Grabo. Het risico van beschadigingen aan de verschillende materialen wordt gereduceerd door de accu vacuümzuiger. Deze handige tool is dus ideaal voor woninginrichters en interieurbouwers.

Verhuizers

Tijdens het verhuizen moeten er vaak zware apparaten, kasten en meubels verplaatst worden. Aan de hand van de Nemo Grabo kunnen deze zware materialen gemakkelijk een stuk efficiënter verplaatst worden. Ook wordt een ergonomische houding gegarandeerd en wordt het lichaam minder belast.

Magazijnmedewerkers

Ook magazijnmedewerkers hebben veel baat bij de Nemo Grabo. De werkdruk en de kans op verwondingen of beschadigingen worden namelijk verminderd. Alle producten in het magazijn, van elk formaat en van groot tot klein kunnen eenvoudig en veilig verplaatst worden dankzij de robuuste elektrische accu handvacuümzuiger.

Hefvermogen Nemo Grabo Plus

Nemo Grabo Hefvermogen Horizontale houding Verticale houding
Glas 120kg 120kg
Metaal 110kg 110kg
Plastic 100kg 100kg
Hout 100kg 65kg
Keramische tegel 170kg 120kg
Ruig beton 80kg 80kg
Gipsplaat 75kg 65kg
Andere ruige oppervlaktes 80kg 80kg
Geleverd met
 • 1x stevige canvas draagtas
 • 1x Accu
 • 1x Acculader
 • 1x Reserve filterset
Specificaties
Meer informatie
Merk Grabo
Gewicht (kg) 1,5
Eancode 4897100720015