Mirka

Mirka is 1 van bekendste merken op gebied van oppervlakteafwerking. Deze organisatie heeft een breed assortiment in schuuroplossingen. Mirka heeft tientallen jaren aan ervaring in het produceren van schuurmachines en schuurmiddelen. Door de revolutionaire gepatenteerde producten kunnen de gebruikers genieten van een stofvrij oppervlak bij het afwerkingsproces. Een stofvrije omgeving verkort de voltooiingstijd, waardoor u minder manuren hebt. Vervolgens kunt u zich concentreren op wat essentieel is meer tijd besteden aan het afmaken van het werkstuk zelf. Mirka produceert de volgende producten vlakschuurmachine, wandschuurmachine, Deros, schuurpapier, schuurmachines en nog veel meer schuurartikelen.

64 artikelen

Pagina

64 artikelen

Pagina

Mirka Vlakschuurmachines

Vlakschuurmachines zijn zeer veelzijdig en kunnen voor veel verschillende klussen gebruikt worden. Ze worden voornamelijk gebruikt voor fijnere afwerk klussen. Hoe groter de zool van de vlakschuurmachine, hoe sneller u een groot oppervlak kunt schuren. De unieke steunzool van deze MIRKA vlakschuurmachine zorgt, ook in combinatie met het beschermpad, voor een optimale stofafzuiging. Mede hierdoor wordt de schuurzool niet warm en gaat deze langer mee.

De Mirka DEOS 353CV Mini Vlakschuurmachine en de Mirka DEO 383CV Elektrische Vlakschuurmachine bevatten een geïntegreerde elektronische motorrem en een licht te bedienen hendel voor de besturing van het toerental, wat het werk aanzienlijk verlicht. Deze functie wordt ook wel de soft-start-functie genoemd. Deze schuurmachines zijn koolborstelvrije schuurmachines. Ook hebben deze schuurmachines een geïntegreerde trillingssensor en bluetooth-connectiviteit. Hierdoor kunt u controle houden over het trillingsniveau tijdens de werkzaamheden. Download de MyMirka app in de App Store of GooglePlay.

Mirka Deros

Deros schuurmachines zijn twee keer zo licht en compact als andere schuurmachines in zijn klasse. Hierdoor zijn de Deros schuurmachines uitermate geschikt voor het schuren in moeilijk bereikbare plekken, zoals krappe ruimtes. Deros schuurmachines zijn ook koolborstelvrije schuurmachines. Deze schuurmachines slijten hierdoor minder snel dan andere machines. De Deros schuurmachines beschikken ook over een soft start functie. Daarnaast bevatten deze machines ook een bluetooth-connectiviteit.

Mirka Schuurpapier

Mirka produceert ook schuurstroken in verschillende maten voor de verschillende schuurmachines van Mirka. Ook worden dezer schuurstroken in verschillende kleuren geproduceerd, denk aan Abranet Ace, Gold en Coarse cut. Mirka maakt ook autonet schuurschijven. Deze schuurschijven passen op elke schuurmachine met dezelfde maat als de maat van de schijven. Sommige schuurstroken bevatten ook gaten. Geperforeerd schuurpapier is geschikt voor machines met afzuiging.