Mafell Geleidingsliniaal F 160-LR

207601
 • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
van € 135,00 voor € 121,50 ( € 147,02 )
 • ”Trustedshops”
 • ”DPD”
 • ”iDeal”
 • ”Overboeken”
 • ”Bancontact”
Gratis aankoop bescherming
Altijd de beste service
Online & in onze winkel
Product omschrijving

Leverbaar vanaf september 2023* 

De Mafell Geleidingsliniaal F 160-LR is een zeer stabiele en robuuste geleiderail, speciaal ontwikkeld voor de Mafell LO 55 bovenfreesmachine.

Het unieke ontwerp van de Mafell linialen kenmerken zich naast gewicht, ergonomie en gebruiksvriendelijkheid, door het anti-splinterstrip systeem.
De antisplinterstrip is als een pees in de liniaal is aangebracht, dit biedt vele voordelen. Ten eerste hoef je de anti-splinterstrip minder vaak te vervangen en zullen ze niet loslaten bij warmte. Bovendien zorgen de kunststof eindkappen ervoor dat de kabels en afzuigingsslang van je Mafell elektrisch gereedschap minder snel beschadigen.

Het vervangen van de antisplinterstrip is zeer eenvoudig, waardoor je snel kunt blijven werken. Deze Mafell Geleidingsliniaal F 160-LR is voorzien van een rijboringpatroon met gaten, elk 32 mm uit elkaar, waardoor je nauwkeurig kunt frezen. Met een totale lengte van 1,6 meter is deze liniaal uitermate geschikt voor de Mafell LO 55 bovenfrees. Deze liniaal met behulp van het verbindingsstuk FS-V te koppelen aan andere mafell linialen zoals de F80-LR, F80 en F160.

Mafell liniaal met rijboringpatroon
De Mafell F160-LR lijkt in veel opzichten op de veel gebruikte Mafell F80 en F160 linialen, maar dit nieuwe model is voorzien van een rijboringpatroon. Een rijboringpatroon is een gestandaardiseerd patroon van boorgaten op een vaste afstand van 32 mm, dat veel wordt gebruikt in de meubelindustrie om efficiënte verbindingen tussen verschillende onderdelen mogelijk te maken. 

Om gebruik te maken van de rijboringfunctionaliteit, is de LO-FA bovenfreesadapter verreist. Dit is een speciaal ontwikkelde adapter voor de LO55 bovenfrees, zodat je snel en efficiënt om de 32 mm planken, laden, scheidingswanden en andere elementen frezen.

Mafell Geleidingsliniaal F 160-LR

Als je het maximale uit je Mafell LO 55 bovenfrees wilt halen, is de Mafell Geleidingsliniaal F 160-LR de perfecte aanvulling op je gereedschapscollectie. Met zijn duurzame constructie en handige functies zal deze geleiderail je helpen bij het bereiken van nauwkeurige en professionele resultaten. Bestel vandaag nog de Mafell Geleidingsliniaal F 160-LR en ervaar het gemak en de precisie die het biedt bij al je projecten.

 • Geleidingsliniaal die ook te gebruiken is voor het boren van rijenboren
 • Voorzien van een rijboringpatroon (om de 32mm gaten)
 • 160 cm lang
 • Zeer degelijke liniaal geschikt voor de Mafell LO 55 bovenfrees
 • Compatible met bestaande Mafell linialen en accessoires. 

Gebruik de LO-FA bovenfreesadapter (207200) wanneer je rijboringen wilt maken 

 

Mafell LO 55 - combiset met Liniaal en freesdapter - voor rijboringen

Wil jij het maximale uit de Mafell LO 55 bovenfrees halen? Dan heeft Mafell-shop de ideale LO 55 bovenfrees combiset, incl. de Mafell Geleidingsliniaal F 80-LR & de LO-FA freesadapter. Deze twee LO 55 accessoires zijn de perfecte aanvulling op de LO 55 bovenfreesmachine. Mafell Bovenfrees LO 55 + LO-FA freesadapter + F80-LR Liniaal in MAX3 Systainer

Specificaties
Meer informatie
Merk Mafell
Eancode 4032689209425
Lengte (mm) 160