Festool Cirkelzaagblad HW 260x2,4x30 TF68 ALUMINIUM/PLASTICS

FES-494607
  • Levertijd 3-4 werkdagen
van € 215,36 voor € 129,22 ( € 156,36 )
  • ”Trustedshops”
  • ”DPD”
  • ”iDeal”
  • ”Overboeken”
  • ”Bancontact”
Gratis aankoop bescherming
Altijd de beste service
Online & in onze winkel
Product omschrijving

Op zoek naar een cirkelzaagblad dat soepel door aluminium of plastic heen kan zagen? Dan ben je bij Werkplaatstechniek aan het goede adres! Zie hier alle Festool zaagbladen voor veelsoortige toepassingen, waaronder verschillende cirkelzaagbladen voor plastic/aluminium.

Het cirkelzaagblad van Festool voor aluminium/plastic verzekert je van uitstekende zaagprestaties, ook onder complexe omstandigheden, en behoudt daarbij een indrukwekkend duurzame standtijd. Dit zaagblad is de kwalificerende optie voor iedere mogelijke klus, of het nu gaat om ongecompliceerde, nauwkeurige zaagsneden door aluminium profielen of complexere toepassingen, zoals bijvoorbeeld bij harde kunststoffen het geval kan zijn.

Speciaal ontwikkeld voor sneden in aluminium en kunststof, biedt dit zaagblad buitengewone prestaties. Het zaagblad is gefabriceerd van fijnkorrelig hardmetaal en de zaagtanden zijn vervaardigd uit premium metaal, wat optimale voortgang en onovertroffen zaagsneden belooft. De zaaghoek en tandvorm zijn exact afgestemd op de distinctieve toepassing en machine, waardoor je kunt bouwen op gelijkblijvende kwaliteit en een lange levensduur.

De trapeziumvlaktand optimaliseert de zaagvoortgang, terwijl de vlaktand zorgt voor een scherpe snijrand. Door deze duurzame vertanding wordt een hoog weerstandsvermogen gecreëerd.

Of je nu aluminiumplaten en -profielen, plexiglas, harde en vezelversterkte kunststoffen, non-ferrometaal of alu-sandwichpanelen zaagt, dit zaagblad is robuust, nauwkeurig en feilloos afgestemd op je machine en materiaal. De kleurcodering faciliteert je bij de keuze van het bij jou passende zaagblad. Blauw staat voor aluminium en harde kunststoffen. Maak de keuze voor prestaties die consistent blijven, ongeacht de complexiteit van je zaagwerk en kies voor dit zaagblad.

 

Toepassing:

  • Het afkorten van harde kunststoffen, PVC, aluminium profielen en -platen, acrylglas, vezelversterkte kunststoffen, HPL, Trespa en non-ferro metalen, koper en messing.
Specificaties
Meer informatie
Merk Festool
Diameter zaagblad 260.00 mm
Asgat in mm 30.00 mm
Zaagbreedte 2.40 mm
Aantal tanden 68
Spaanhoek 0.00 °
Tandvorm T
Eancode 4014549085486