Festool Cirkelzaagblad HW 230x2,5x30 TF76 ALUMINIUM/PLASTICS

FES-500649
  • Levertijd 5-10 werkdagen
van € 208,16 voor € 124,90 ( € 151,13 )
  • ”Trustedshops”
  • ”DPD”
  • ”iDeal”
  • ”Overboeken”
  • ”Bancontact”
Gratis aankoop bescherming
Altijd de beste service
Online & in onze winkel
Product omschrijving

Op zoek naar een cirkelzaagblad dat moeiteloos door aluminium of plastic heen kan zagen? Dan ben je bij Werkplaatstechniek aan het correcte adres! Verken hier alle Festool zaagbladen voor veelsoortige toepassingen, waaronder verschillende cirkelzaagbladen voor plastic/aluminium.

Het cirkelzaagblad van Festool voor aluminium/plastic verzekert je van uitmuntende zaagprestaties, ook onder uitdagende omstandigheden en behoudt daarbij een imponerend uitgestrekte standtijd. Dit zaagblad is de kwalificerende keuze voor elke klus, of het nu gaat om ongecompliceerde, nauwkeurige zaagsneden door aluminium profielen of complexere toepassingen, zoals bijvoorbeeld bij harde kunststoffen het geval kan zijn.

Uniek ontwikkeld voor sneden in aluminium en kunststof, biedt dit zaagblad ongeëvenaarde prestaties. Het zaagblad is gefabriceerd van fijnkorrelig hardmetaal en de zaagtanden zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand metaal, wat snelle voortgang en onovertroffen zaagsneden garandeert. De zaaghoek en tandvorm zijn exact afgestemd op de expliciete toepassing en machine, waardoor je kunt bouwen op gelijkblijvende kwaliteit en een uitgerekte levensduur.

De trapeziumvlaktand bevordert de zaagvoortgang, terwijl de vlaktand zorgt voor een scherpe snijrand. Door deze duurzame vertanding wordt een hoog weerstandsvermogen gecreëerd.

Of je nu aluminiumplaten en -profielen, plexiglas, harde en vezelversterkte kunststoffen, non-ferrometaal of alu-sandwichpanelen zaagt, dit zaagblad is robuust, precies en exact afgestemd op je machine en materiaal. De kleurcodering ondersteunt je bij de keuze van het juiste zaagblad. Blauw staat voor aluminium en harde kunststoffen. Maak de keuze voor prestaties die blijven leveren, ongeacht de complexiteit van je zaagwerk en kies voor dit zaagblad.

 

Toepassing:

  • De bewerking van aluminium composietplaten
  • Op maat zagen van non-ferrometalen zoals koper en messing
  • Op maat zagen van dubbele lijfplaten
  • Op maat zagen van materialen uit kunststoffen zoals fenolharsgebonden vezels en weefsels, pvc en acrylglas
Specificaties
Meer informatie
Merk Festool
Diameter zaagblad 230.00 mm
Asgat in mm 30.00 mm
Zaagbreedte 2.50 mm
Aantal tanden 76
Spaanhoek -5.00 °
Stambladdikte 1.80 mm
Tandvorm T
Eancode 4014549232118