Festool Cirkelzaagblad HW 225x2,6x30 TF68 ALUMINIUM/PLASTICS

FES-488291
  • Levertijd 3-4 werkdagen
van € 211,81 voor € 127,09 ( € 153,78 )
  • ”Trustedshops”
  • ”DPD”
  • ”iDeal”
  • ”Overboeken”
  • ”Bancontact”
Gratis aankoop bescherming
Altijd de beste service
Online & in onze winkel
Product omschrijving

Op zoek naar een cirkelzaagblad dat eenvoudig door aluminium of plastic heen kan zagen? Dan ben je bij Werkplaatstechniek aan het goede adres! Vind hier alle Festool zaagbladen voor veelsoortige toepassingen, waaronder verschillende cirkelzaagbladen voor plastic/aluminium.

Het cirkelzaagblad van Festool voor aluminium/plastic garandeert fantastische zaagprestaties, zelfs onder complexe omstandigheden, en behoudt daarbij een indrukwekkend lange levensduur. Dit zaagblad is de professionele optie voor iedere mogelijke klus, of het nu gaat om ongecompliceerde, nauwkeurige zaagsneden door aluminium profielen of complexere toepassingen, zoals bijvoorbeeld bij harde kunststoffen het geval kan zijn.

Exclusief ontworpen voor sneden in aluminium en kunststof, biedt dit zaagblad ongekende prestaties. Het zaagblad is gefabriceerd van fijnkorrelig hardmetaal en de zaagtanden zijn vervaardigd uit excellent metaal, wat optimale voortgang en onberispelijke zaagsneden belooft. De zaaghoek en tandvorm zijn zorgvuldig afgestemd op de distinctieve toepassing en machine, waardoor je kunt bouwen op consistente kwaliteit en een uitgerekte levensduur.

De trapeziumvlaktand stimuleert de zaagvoortgang, terwijl de vlaktand zorgt voor een scherpe snijrand. Door deze robuuste vertanding wordt een hoog weerstandsvermogen gerealiseerd.

Of je nu aluminiumplaten en -profielen, plexiglas, harde en vezelversterkte kunststoffen, non-ferrometaal of alu-sandwichpanelen zaagt, dit zaagblad is resistent, precies en exact afgestemd op je machine en materiaal. De kleurcodering helpt je bij de keuze van het juiste zaagblad. Blauw staat voor aluminium en harde kunststoffen. Maak de keuze voor resultaten die blijven leveren, ongeacht de complexiteit van je zaagwerk en kies voor dit zaagblad.

 

Toepassing:

  • Het bewerken van aluminium sandwichpanelen, non-ferrometalen, koper, messing, met fenolhars gebonden vezels en weefsels, harde kunststoffen, hard pvc, acrylglas, aluminium platen 8-25 mm, aluminium profielen.
Specificaties
Meer informatie
Merk Festool
Diameter zaagblad 225.00 mm
Asgat in mm 30.00 mm
Zaagbreedte 2.60 mm
Aantal tanden 68
Spaanhoek -5.00 °
Tandvorm T
Eancode 4014549066454