Festool Cirkelzaagblad HW 210x2,4x30 TF72 ALUMINIUM/PLASTICS

FES-493201
  • Levertijd 3-4 werkdagen
van € 215,92 voor € 129,55 ( € 156,76 )
  • ”Trustedshops”
  • ”DPD”
  • ”iDeal”
  • ”Overboeken”
  • ”Bancontact”
Gratis aankoop bescherming
Altijd de beste service
Online & in onze winkel
Product omschrijving

Op zoek naar een cirkelzaagblad dat vlot door aluminium of plastic heen kan snijden? Dan ben je bij Werkplaatstechniek aan het correcte adres! Ontdek hier alle Festool zaagbladen voor een groot aantal toepassingen, waaronder verschillende cirkelzaagbladen voor plastic/aluminium.

Het cirkelzaagblad van Festool voor aluminium/plastic verzekert je van uitmuntende zaagprestaties, zelfs onder uitdagende omstandigheden, en behoudt daarbij een indrukwekkend uitgestrekte standtijd. Dit zaagblad is de vakkundige optie voor elke klus, of het nu gaat om ongecompliceerde, zuivere zaagsneden door aluminium profielen of complexere toepassingen, zoals bijvoorbeeld bij harde kunststoffen het geval kan zijn.

Exclusief ontworpen voor sneden in aluminium en kunststof, levert dit zaagblad ongekende prestaties. Het zaagblad is gemaakt van fijnkorrelig hardmetaal en de zaagtanden zijn gemaakt van excellent metaal, wat maximale voortgang en perfecte zaagsneden belooft. De zaaghoek en tandvorm zijn nauwkeurig afgestemd op de expliciete toepassing en machine, waardoor je kunt bouwen op gelijkblijvende kwaliteit en een lange levensduur.

De trapeziumvlaktand stimuleert de zaagvoortgang, terwijl de vlaktand zorgt voor een scherpe snijrand. Door deze robuuste vertanding wordt een hoog weerstandsvermogen gerealiseerd.

Of je nu aluminiumplaten en -profielen, plexiglas, harde en vezelversterkte kunststoffen, non-ferrometaal of alu-sandwichpanelen zaagt, dit zaagblad is bestendig, nauwkeurig en exact afgestemd op je machine en materiaal. De kleurcodering assisteert je bij de keuze van het bij jou passende zaagblad. Blauw staat voor aluminium en harde kunststoffen. Maak de keuze voor resultaten die blijven leveren, ongeacht de complexiteit van je zaagwerk en kies voor dit zaagblad.

 

Toepassing:

  • De bewerking van aluminium composietplaten
  • Op maat zagen van non-ferrometalen zoals koper en messing
  • Op maat zagen van dubbele lijfplaten
  • Op maat zagen van materialen uit kunststoffen zoals fenolharsgebonden vezels en weefsels, pvc en acrylglas
Specificaties
Meer informatie
Merk Festool
Diameter zaagblad 210.00 mm
Asgat in mm 30.00 mm
Zaagbreedte 2.40 mm
Aantal tanden 72
Spaanhoek -5.00 °
Stambladdikte 1.80 mm
Tandvorm T
Eancode 4014549044933