Nemo Grabo elektrische hand vacuümzuiger

Nemo Grabo
  • Op voorraad
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
van € 279,00 voor € 249,00 ( € 301,29 ) Actie
  • ”Ideal”
  • ”Mistercash”
  • ”GLS”
GLS
Betrouwbaar en snel
Vragen?
Wij staat 24/7 voor u klaar
Product omschrijving

‘s Werelds eerste elektrische hand-vacuümzuiger die bijna alle soorten oppervlaktes kan aanzuigen (ook met structuur, reliëf of oneffenheden).
Creëer een handvat aan bijna ieder oppervlak met een maximaal hefvermogen van 170kg.
Een nieuwe en revolutionaire manier om bv. glas, tegels, beton, sandwichpanelen, hout, gipsplaten, etc., etc., te kunnen tillen.
De elektrische vacuümzuiger is ontwikkeld voor vloerenleggers, tegelzetters, verhuizers, glaszetters interieurbouwers, installateurs en nog vele, vele andere professionals.

Hieronder een aantal voorbeelden waar de elektrische handvacuümzuiger geschikt voor is:

Tegels en vloeren:
De Grabo maakt het tillen en plaatsen van tegels, hardhout en vinyl een fluitje van een cent, of u nu een vloer legt of wanden bedekt.
Deze krachtige tool minimaliseert het risico op schade aan dure materialen en maximaliseert de efficiëntie, en dat terwijl de fysieke werkbelasting wordt verminderd.

Ramen en deuren:
Verwijder en installeer middelgrote tot grote ramen, deuren en andere (hardhout) producten, met gemak met de Grabo.
Bevestig de Grabo direct aan het raam of de deur en til het met de hand of gebruik de meegeleverde hijsband om maximale controle te behouden.

Woninginrichters en Interieurbouwers:
Monteer en verplaats multiplex, hout, balken en gipsplaten veilig en veiliger dan ooit tevoren en minimaliseer tegelijkertijd het risico van materiële schade.Sneller en veiliger werken. Het ideale gereedschap dat bij iedere interieurbouwer niet mag ontbreken.

Verhuizers:
Verminder fysieke inspanningen en verhoog de veiligheid en snelheid door de Nemo Grabo te gebruiken voor het verplaatsen van apparaten, kasten en meubels van elke omvang. Bij gebruik in combinatie met de bijgeleverde hijsband maakt de Grabo snel werk van het verplaatsen van grotere huishoudelijke goederen, zoals bv. wasmachines en koelkasten.

Magazijnmedewerkers:
Ideaal voor magazijnmedewerkers. De Nemo Grabo verhoogt de efficiëntie, terwijl de werkdruk en het risico op verwondingen worden verminderd. Verplaats machines, dozen en producten van elk formaat snel en veilig met deze krachtige, draagbare tool.

Geleverd met

✓ Nemo Grabo elektrische vacuümzuiger
✓ Twee accu's
✓ Acculaden
✓ Extra vacuümring
✓ Draagriem

Specificaties
Meer informatie
Merk Grabo
Merk Grabo
Gewicht (kg) 1,5
Eancode 4897100720015