Warn

Warn Industries loopt voorop in duurzame, innovatieve en vertrouwde offroad-producten sinds 1948. De krachtige winches, oerdegelijke bumpers en montagesystemen, veelzijdige rigging-uitrusting en beproefde 4WD-naven maken het mogelijk voor vrachtwagens, jeeps, SUV's en powersports eigenaren om voorbereid te zijn op alles wat hen te wachten staat. Of het nu op het pad is of tijdens het werk. Warn is al meer dan 70 jaar bezig met innoveren en blijft de norm bepalen voor de off road aftermarket.

Naast offroad-producten biedt Warn Industries een compleet assortiment van hardwerkende elektrische en hydraulische winches en takels aan voor commerciële, industriële en zware toepassingen die helpen de klus te klaren - of het nu op de achterkant van een sleepwagen is of op de voorkant van een militair voertuig. Wanneer het tijd is om aan het werk te gaan, is Warn het merk dat u kunt vertrouwen.

Warn heeft ook een inventieve line-up van utilitaire winches en hijsapparatuur waarmee zowel de professional als de doe-het-zelver een reeks taken efficiënt kan uitvoeren. Van het laden van trailers en het uitrekken van hekken tot het hijsen van motoren en bouwprojecten, WARN-producten bieden nieuwe antwoorden op oude vragen en zorgen ervoor dat gebruikers meer kunnen doen in een kortere tijd.

1 artikelen

1 artikelen

Warn Drill Winch

De Warn Industries Drill Winch 12 volt elektrische winch is een unieke probleemoplosser voor hijsen, slepen, takelen en vele andere toepassingen. De Warn Drill Winch heeft een hijsvermogen van 250 kg en een kabel van staaldraad van 9 meter. De Warn Drill Winch is aan te drijven met een standaard accuboormachine. Snelle en eenvoudige optuiging door koppeling met vrije spoel.